Borås Garn & Vävdagar, 20-22 april 2018 på Åhaga

För att läsa vårt produktblad klicka här>>

Engagemanget för handarbete växer. Som en följd av detta sker en nischning där special­intressen blir viktigare för allt fler. Mot denna bakgrund arrangerar vi för första gången Borås Garn- & Vävdagar  den 20-22 april 2018.

Platsen är vald med omsorg. Borås har en stark historisk förankring när det gäller tekoindustrin. Dessutom vet vi som arrangörer erfarenhetsmässigt att det finns en stor och entusiastisk handarbets­publik i upptagningsområdet.

Vi ser ett ökat intresse för vävning och i den växande återbruks- och ”do it yourself”-andan kommer hand­arbetet att bli allt mer populärt, inte minst i de yngre generationerna. Viljan att skapa själv med nya och gamla tekniker är stor. På Borås Garn- & Vävdagar skall besökaren kunna lära sig något nytt samtidigt som man handlar material och umgås med likasinnade.

Mässans innehåll är utställare av hög kvalitet i kombination med workshops och aktiviteter. Du som säljer eller marknadsför…

• garn

• stick- & virktillbehör

• beskrivingar

• tovningsprodukter

• vävstolar

• vävtillbehör

• spinnrockar och material
för garnframställning

…eller andra relaterade produkter är välkommen att ställa ut på mässan. Har du idéer kring workshops eller aktiviteter som du kan hålla i på mässan är du välkommen att kontakta projektledare AnnSofi Ekenberg, annsofi.ekenberg@numeramassor.com.

Numera Mässor är en av Sveriges mest erfarna mäss-arrangörer och har genom åren genomfört hundratals publika arrangemang. Bland våra mässor kan nämnas Syfestivalen, Stora Villamässan, Vår Trädgård, Seniormässan med flera.

Välkommen som utställare!

 

OK
På Borås Garn- & Vävdagar använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?